Fevételi 2024

Elsődleges fülek

Közeledik február 15.

 

 

felvi.bme.hu oldal az általános tudnivalókon túl pontszámító kalkulátorral és szakkeresővel is segíti az eligazodást és a döntéshozatalt.

Bihari Péter, a BME oktatási rektorhelyettesének interjúja hasznos támpontokat ad, és tisztázza a műegyetemi pontszámítás logikáját és rendszerét.

Felvételi Osztály és Ügyfélszolgálat jött létre a Műegyetem Központi Tanulmányi Hivatalán belül. A kérdéseket a felveteli@bme.hu címre várják a munkatársak.

 

Miért válaszd a Műegyetemet első helyen? rendezvényünkkel, amit személyesen és az online térben is elérhetővé tettünk, újabb alkalmat kínáltunk a BME sokszínűségének bemutatására. A kerekasztal beszélgetés részvevői nemcsak a felvételi eljárással kapcsolatban adtak hasznos információkat, hanem a Műegyetem általi lehetőségekkel és a közösségi élettel is megismertették az érdeklődőket. Azok számára, akik lemaradtak jó hír, hogy a rendezvényről készült videó továbbra is elérhető.

A felvi.bme.hu szakkeresőjében minden BME képzés megtalálható. A kari felvételi honlapok is részletes információkkal tudnak szolgálni azoknak, akik már kiválasztották a nekik tetsző műegyetemi szakot:

BME Építőmérnöki Kar: https://epito.bme.hu/kozepiskolasoknak

 

Rektori Kabinet Kommunikációs Igazgatóság