Diplomaterv

Tisztelt Hallgatók!

 

Tanszékünkön a szakdolgozatok, illetve diplomamunkák témájának kiválasztása a 2022- 2023/II. félévben a következők szerint történik.

 

Jelentkezés specializációra

Kurzusfelvétel a Neptunban a Központi Tanulmányi Hivatal félévindító hírlevelében foglalt határidőre.

  1. Közlekedési létesítmények specializáción (BSc)

BMEEODHA-ET Szakdolgozat előkészítő és

BMEEODHA-ES Szakdolgozat

  1. Út és vasútmérnöki specializáción (MSc)

BMEEODHMU-D Diplomamunka

 

Diplomatéma kiválasztása, tanszéki jelentkezési lap kitöltése

VASÚT

Vegyék fel a kapcsolatot azzal az oktatóval, akit témavezetőnek szeretnének felkérni. Ez minden esetre vonatkozik, tehát így kell eljárni saját téma esetén és akkor is, ha az oktató által javasolt téma kidolgozásában gondolkodnak. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az egyes oktatók leterheltségének függvényében a témavezető személye az elképzelésükhöz képest változhat!

ÚT

  1. Saját témajavaslat esetén vegyék fel a kapcsolatot azzal az oktatóval, akit témavezetőnek szeretnének felkérni.
  2. Abban az esetben, ha elsősorban témavezetőt szeretnének választani és a témáról közösen kívánnak dönteni, vegyék fel a kapcsolatot az oktatóval.

Kérjük, előbbi esetekben vegyék figyelembe, hogy az egyes oktatók leterheltségük függvényében adott esetben nem tudják elvállalni a témavezetést és a belső konzulens személye az elképzelésükhöz képest változhat!

  1. Aki elsősorban nem oktatót szeretne felkérni, személyesen választhat témát a tanszéki témalistából. Ebben az esetben a témavezető személye tanszéki oktatói egyeztetés során dől el. Kérjük, a tanszékek K-épületbe történő visszaköltözése miatt, betekintés előtt, minden esetben vegyék fel a kapcsolatot a hallgatói adminisztrátorral (+36-1-463-2579)!

 

A téma kiválasztása után a tanszéki honlapon elérhető „Diplomamunka jelentkezési lap” c. formanyomtatványt kell kitölteni és átadni/vagy e-mailben elküldeni a hallgatói adminisztrátornak további ügyintézésre.

Határidő: 2023.02.24. péntek 12:00.

 

 

Kurzus újbóli felvétele

Abban az esetben, ha a korábbi félévekben fenti kurzusokat bármely okból nem teljesítették kérjük, mielőbb vegyék fel a kapcsolatot témavezetőjükkel! A további teendőkről, azok aktualitásának sorrendjében, e-mailben küldünk értesítést.

Út és Vasútépítési Tanszék

 

Letölthetõ dokumentumok

Szakdolgozat / Diplomamunka jelentkezési lap (.doc)

Szakdolgozat / Diplomamunka konzultációs napló (.doc)