"Fontus" vízügyi hallgatói ösztöndíj

Elsődleges fülek

A BME Építőmérnöki Kara a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvánnyal együttműködésben ösztöndíj pályázatot hirdet vízzel kapcsolatos környezetvédelmi, fenntarthatósági témával foglalkozó hallgatóknak. A program keretében az alapítvány két féléven át támogat 10-10 kiválasztott tehetséges hallgatót, hogy minden esélyük meglegyen a minőségi szakmai tapasztalatra, kapcsolatépítésre és akár egy szakirányú főállásra a tanulmányaik végeztével.

 

Az ösztöndíjprogram célja, hogy ösztönözze a BME hallgatóit a vízügyi szakirányon folytatott tanulmányaik elmélyítésére. A program keretében hazai szakcégeknél és más víz fókuszú szervezeteknél változatos szakmai gyakorlati lehetőségek várják a pályázókat több képzési területről is.

A pályázaton részt vehet a BME ÉMK bármely teljes idejű alap- vagy mesterképzésének aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatója. A pályázás feltétele egy tanulmány benyújtása a megadott határidőig. A pályázati felhívás nem zárja ki a közös művek benyújtását.

 

Elnyerhető ösztöndíj: 100.000,- Ft/fő/hó.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. október 15. 14:00 óra.

 

Az érvényes pályázathoz a tanulmányt pdf és doc (docx) formátumban Kónya Éva – ÉMK DH hivatalvezető részére – konya.eva@epito.bme.hu címre kell benyújtani.

További információk, részletes pályázati feltételek és a pályázókra vonatkozó pontos követelmények ITT elérhetők. Ezen felül a pályázatról további felvilágosítás Dr. Hajnal Géza egyetemi docens tanszékvezetőtől kérhető az hajnal.geza@epito.bme.hu e-mail címen.