Kedves frissen felvételt nyert hallgatóink!

Elsődleges fülek

A BME Építőmérnöki Kara köszönti a 2018/19-es tanévben alapképzésre és mesterképzésre felvett hallgatóit!

 

Mindenkinek szívből gratulálunk, tanulmányaihoz sok sikert kívánunk!

A Kar az építőmérnöki képzéseket folytató intézmények közül idén is a legmagasabb ponthatárral vette fel új diákjait. Többéves tapasztalat, hogy a középiskolai megalapozott tudásra szükség van, ez a tudás a záloga annak, hogy a képzést hallgatóink a mintatanterv szerint tudják folytatni.

 

A BME-ÉMK a hallgatói létszámot tekintve a legnépesebb az építőmérnököket képző alma materek közül.  Végzettjeink külföldön is keresettek; hallgatóink tanulmányaik egy részét angol nyelven is teljesíthetik. Bízunk abban, hogy a 8 szemeszteres alapképzésünk és a 3 szemeszteres mesterképzéseink hallgatói értékes szakmai ismeretekkel gazdagodnak az itt eltöltött tanévek alatt, és diplomájuk birtokában kiválóan megfelelnek majd a munkájukhoz kapcsolódó szakmai kihívásoknak. 

 

Kérjük frissen felvett hallgatóinkat, hogy honlapunkon tájékozódjanak a mintatantervről, valamint ismerkedjenek meg a Kar felépítésével, a tanszékekkel, a hallgatói életet segítő szervezetekkel, a Hallgatói Képviselettel és a Mentorgárdával.

 

Új hallgatóinkat szeretettel várjuk az évnyitóra, mely a BME összes elsőse számára egy közös találkozó 2018. szeptember elsején. A program 10 órakor kezdődik.

 

BME, Építőmérnöki Kar